den 14 juli 2008

The Final Blogg

Läser min egen blogg under stigande förundran. Merparten av inläggen handlar numera om att det inte är jag som skriver den och på allra senaste tiden har det tillkommit ett antal figurer som hävdar att om det nu ändå skulle vara jag, så är det endast för att tjäna pengar genom att den vägen sälja ännu fler böcker.

Jag skall göra ett sista försök. Jo, det är jag, Leif GW Persson, som har skrivit min egen blogg och under mitt eget namn. Jag är visserligen inte omedveten om att man på nätet med friskt mod, och en minst sagt liberal inställning till lagstiftningen, stjäl andras identiteter (illustreras hela tiden på min egen blogg och jag har själv råkat ut för det vid ett flertal tillfällen), men den här gången är det alltså jag. Och att övertyga tvivlarna om den saken tycks ogörligt. Jag har en rik erfarenhet av rättshaverister och möjligheten att nå fram till dem med förnuftsargument. Dessvärre kan jag också sniffa mig till dem på rent osannolika avstånd och även när jag har vinden i nacken.

Inga namn efter mig, ni förstår säkert vilka jag menar. Rättshaverister känner sig alltid träffade oavsett vad och befolkningens majoritet är fortfarande fullt normal. Varför började jag blogga? Gammal stöt i medelåldern förväntas inte ägna sig åt sådant. Sådana personer skall odla sin kål, åldras med behag, undvika rusdrycker och andra lättfärdigheter. Möjligen klappa barnbarnen på huvudet när att de upplever emotionella behov. Så icke jag, som är en dålig människa och fullt tillfreds med de gamla klassiska njutningsmedlen. Detta medan trädgårdsodling lämnar mig kall, mitt tidigare liv redan bestämt formerna för mitt åldrande (helt utan behag f ö) och där jag efter även korta stunder med mina barnbarn är mogen för inläggning på psyket. Små barn är helt obegripliga nittio procent av sin tid och beter sig på ett sätt som får även fullfjädrade vuxenpsykopater att framstå som om de sjöng i kyrkans gosskör. Nog om detta.

Varför började jag blogga?
Skälen är tre. För det första. Yngre personer i min omgivning som jag respekterar och t o m tycker om, har tjatat på mig att jag borde börja. För det andra. Trots min höga ålder var jag lite allmänt nyfiken på detta sätt att kommunicera och jag hade någon allmän idé om att det kanske skulle befria mitt skrivande från en massa stilistiska och intellektuella krav. Få mera sagt med färre ord, hamna i intressanta diskussioner, tala fritt ur hjärtat helt enkelt. För det tredje var det mitt förlag Albert Bonnier som hårt drev frågan. Jag har heller inga som helst dubier om deras motiv. Ett billigt sätt att marknadsföra mig och därmed mina böcker. Jag är en av landets mest säljande författare alla kategorier, och jag har varit det sedan debuten med Grisfesten för trettio år sedan, men "mycket" vill som bekant ha "mer" och det gäller inte bara de skönandar som håller i pennan.

Av dessa tre skäl bestämde jag mig för att göra ett försök. Jag tvekade in i det sista (eftersom jag var rädd för att det skulle ta alltför mycket tid, från mitt övriga arbete, från jakten och fisket, nära och kära och allt det där som hör fritiden till) men eftersom de fiffiga marknadsförarna på förlaget försäkrade mig att jag skulle få all tänkbar hjälp med både ditten och datten så blev det som det blev. I verkligheten blev det som så ofta förr något helt annat. Denna blogg gjorde att jag hamnade i en helvittes massa praktiska problem där jag hela tiden tvingades skriva via ombud och mystiska länkar och "med hjälp av" förlagspersoner som –precis som vanligt- aldrig går att få tag i. Varken de eller alla deras utställda löften och enda vittnesbörden om deras existens torde väl vara att deras magnifika huvudkontor på Sveavägen i Stockholm (Albert Bonnier Förlag) låg kvar när jag passerade i bil för några timmar sedan. Oklart varför, förresten, eftersom det enligt växeln till samma företag aldrig finns en käft på plats i huset.

Jag är också tveksam till värdet av allt detta ur marknadsföringssynpunkt. En författare som hela tiden får sin existens ifrågasatt, en författare som blir mer och mer förbannad, en författare som upptäcker att mer och mer av hans tid går åt till att hantera denna privata förbannelse, en författare som inte blir det minsta befriad utan bara skriver sämre. Som man ju gör när allt det ovidkommande tar över. Plus alla dessa mystiska ifrågasättanden och vanliga enkla påhopp från skvallerkärringar i byxor och en handfull stollar som jag inte skulle drömma om att ha något som helst samröre med i mitt vanliga liv. Som grädden på Bloggmoset.

Beslutet blir i detta läge både enkelt och logiskt. De som gav mig rådet hade fel och en av dem höll aldrig vad de hade lovat. Det här är inte min grej. Jag har inte min tid till det priset. Rättshaveristerna på min blogg kan ta sig i brasan, räknenissarna på förlaget kan också ta sig i brasan och själv tänkte jag åka ut på sjön, sätta mig vid grynnan och meta lite abborre.

Leif GW Persson


Ps
Nittio procent av de som hört av sig verkar vara hyggliga människor som mest önskat uttrycka sin uppskattning av min person. Det tackar jag för (jag är inte sämre än att jag gärna tar lite smicker) och skulle det vara så att ni vill diskutera olika problem som har anknytning till min verksamhet så nås jag enklast på min vanliga mailadress på jobbet. Jag skall visserligen byta arbetsplats till hösten men jag finns ännu kvar en tid hos "farbror blå" (/leif.gw.persson@phs.police.se./) och till hösten funderar jag på att starta en vanlig hemsida. Ds

Trevlig sommar förresten!

131 kommentarer:

Klockan den 14 juli 2008 18:49 , Anonymous Anonym sa...

NEJ!
Den har ju bara börjat?

 
Klockan den 14 juli 2008 19:06 , Anonymous Anonym sa...

Herregud vad tråkigt. Det här var ju det bästa som hänt bloggvärlden på, ja, någonsin men jag är inte förvånad. Du är både intelligent, behandlar andra ämnen än vad du shoppade igår och kan stava och då förstår jag att man tröttnar rätt fort. Men jisses vad trist.

 
Klockan den 14 juli 2008 19:16 , Anonymous Wagner sa...

Aj då! Jag som ville ha innebörden av "polisiärt uppklarat" utrett en gång för alla och vem vore bättre lämpad än våran frustrerade Professor/bloggare!

Tycker uttrycket är lite barnsligt. "Vi vet vem det är men det säger vi inte" och så lätt får man inte komma undan. Så vad "vet" polisen som inte tål en prövning i domstol?

 
Klockan den 14 juli 2008 19:21 , Blogger Johan Folin sa...

På bara några veckor har den här bloggen seglat upp som en av de intressantaste i rss-läsaren. Du får inte sluta redan!

 
Klockan den 14 juli 2008 19:22 , Anonymous Kim sa...

Hej Leif. Välkommen till Internet. Jag vet inte hur du hanterar idioter i verkliga världen, men här på Internet har de flesta av oss märkt att man gör lättast i att helt enkelt ignorera dom.

Hoppas du hinner ångra dig och fortsätter blogga. Om inte ser jag i alla fall fram emot den eventuella hemsidan.

 
Klockan den 14 juli 2008 19:23 , Blogger JorgenL sa...

Så synd!

Det hade varit kul att läsa dina spontana reaktioner på lite av varje, du är ofta klarsynt och formulerar dig drastiskt, och när man håller med dig så är dina formuleringa användbara att slå i huvudet på meningsmotståndare.. :-)

 
Klockan den 14 juli 2008 19:38 , Anonymous Anonym sa...

Hej GW

Jag tycker att det är bra att du tar "bloggtrollen" i örat. Som du säkert vet är ett "internettroll" någon som bara är ute för att förstöra.

Det är inte alltid ett format (blogg) passar till allt och jag hoppas att du lyckas bättre med din hemsida.

Lägg gärna in en seriös sektion om Palmemordet.

Evert Bäckström får väl sin sektion också kan jag tro.

/Utredaren

 
Klockan den 14 juli 2008 19:41 , Anonymous Anonym sa...

Hej!

Jag tycker att det är väldigt tråkigt att du ska lägga ner bloggeriet. Det behövs gamla gubbar (inget illa menat) i den så kallade "bloggosfären", som klarar av att skriva mer än två meningar utan att använda en massa hemsnickrade förkortningar, eller en massa "smilies".

 
Klockan den 14 juli 2008 19:52 , Anonymous Anonym sa...

Så blev bloggvärlden torftig och trist igen...
Full förståelse för ditt beslut dock...

 
Klockan den 14 juli 2008 20:00 , Anonymous Oliver sa...

Jag tycker att det är helt rätt att våga göra det som man vill göra. Eller inte göra. Och visst kan bloggandet vara mer energikrävande och enerverande än vad man inledningsvis tror. Så jag unnar dig din eventuella reträtt, och önskar dig allt gott i naturens harmoniska gåta.

 
Klockan den 14 juli 2008 20:05 , Anonymous Gherry S. sa...

Problemet ligger inte hos Leif själv i det här fallet utan det faktum att Schulman tros ligga bakom. Jag är då rakt inte konspiratorisk lagd till vardags, men när Schulman är i farten går det tamejfan inte lita på någon.

Min teori var att bröderna S fått tillåtelse av GW att starta den här bloggen (de hade aldrig vågat utan att fråga först) och därefter kört med sina vanliga pubertala metoder (utge sig för att vara någon annan är ju inget nytt för dem direkt).

Jag hade fel, that's it. Denna blogg är den ENDA jag någon sin läst på seriös nivå, så det vore tråkigt om den lades ner (nu när det är bekräftat med bestämdhet att det inte är ruffel).

Kör på nu GW!

 
Klockan den 14 juli 2008 20:18 , Anonymous leena sa...

Jag tror på dig och vill höra vad du har att säga för det finner jag både vettigt och berikande. Du har mera att säga och kolumen 1 gg i veckan är lite knapp för en ordrik man med mycket att tala om. Därför tycker jag att du ska ge detta en chans, strunta i knäppisarna, låt nånn på förlaget få gå in och rensa bland kommentarerna en gång per dag och välj ut något att svara på...om du vill! Annars stänger du bloggen för kommentarer och bara skriver som du vill :) Vi kommer läsa det ändå, jag lovar! Men försvinn inte härifrån helst.
Sverige behöver din röst i realtid här ute!

 
Klockan den 14 juli 2008 20:19 , Blogger KALLE sa...

Skriv en bok till nu. Börja gärna skriva en serie på 6-7 bööcker så att man har något att se fram emot hela tiden. Men i alla fall en ny till nästa sommar. Som kan förgylla min semester i tre-fyra dagar. Innan den är slut lika snabbt som den började.

En bok till!

 
Klockan den 14 juli 2008 20:23 , Anonymous gilmore sa...

Snälla, ångra dig!!! Det här är ju världens coolaste blogg!

Jag vet ingen annan som skriver så klockrent OCH kul OCH ärligt, så det blir en stor förlust när bloggen försvinner. Får väl plöja böckerna igen (och invänta nya) samt hålla utkik efter hemsidan i höst.

Kram på dig =)

 
Klockan den 14 juli 2008 20:27 , Blogger Mario Montalbano sa...

Hmm...

Sansade, anständiga och klartänkta medborgare får alltså inte ha sin lilla blogg ifred för alla överspända, understimulerade barnrumpor, rättshaverister och sprakfålar som upptäcker en global konspiration i det just tömda kaffepaketet?

Det är med stor sorg och saknad jag tar avsked av Professorns blogg.

Ser dock fram emot att få njuta av hemsidan till hösten. Förhoppningsvis kan den bli början på något nytt och intressant på nätet.

 
Klockan den 14 juli 2008 20:35 , Anonymous Anonym sa...

Den som har idioterna emot, förtjänar mitt förtroende och den har du. Ledsamt att du inte fick en mer givande respons på din så hopp ingivnade blog. Och nu får vi aldrig reda på vem som stod bakom mordet på O. Palme. Bloggvärlden fungerar tydligen som ett flugpapper för alla dårar och rättshaverister. Ha en trevlig och njutfull sommar själv och se det som en förlösning över att ha blivit befriad från denna tunga och jämmerliga blogvärld. Hälsningar från HSÄR

 
Klockan den 14 juli 2008 20:35 , Anonymous Ottar Handtralling sa...

Den här länken borde väl om inte bevisa, så åtminstone vara en stark indikation på att bloggen är äkta: http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_1430937.svd

Annars får väl bloggare i allmänhet och kändisbloggare i synnerhet räkna med irriterande kommentatorer m.m.

 
Klockan den 14 juli 2008 20:37 , Anonymous Ottar Handtralling sa...

http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_1430937.svd

(Adressen blev rumphuggen)

 
Klockan den 14 juli 2008 20:38 , Anonymous Anonym sa...

Vad fan!
.svd slutar adressen på

 
Klockan den 14 juli 2008 20:46 , Anonymous Andreas Östling sa...

Instämmer i det många sagt. Bloggen hade lätt blivit något av det mest läsvärda i svensk bloggväg. Men jag förstår också att du inte känner så mycket för det. Jag har komiskt nog aldrig läst någon av dina böcker, bara tyckt om dig som TV-personlighet på avstånd. Om jag bara ska läsa en bok av dig, vilken ska det då bli? /Andreas

 
Klockan den 14 juli 2008 20:56 , Anonymous Anonym sa...

andreas ö
Just pick one, jag kan garantera att du kommer läsa resten av bara lusten och stilla bedja om nya alster.

 
Klockan den 14 juli 2008 21:03 , Anonymous Anonym sa...

Hejsan!
jaha, då var den kvällen försatt i mörker.. trist om du tänker sluta blogga. Jag funderar på en sak.. dessa personer som ifrågasätter vem som egentligen skriver din blogg kan ju knappast ha läst nåt annat du skrivit eller heller hört/sett på tv. För har man det behöver man väl knappast vara konstapel för att räkna ut att du är du...Eller..?
Hoppas du ändrar dej och fortsätter blogga!
Hälsar Maria i Skinnsberg

 
Klockan den 14 juli 2008 21:07 , Blogger Antimonite sa...

Nej så trist att du ger upp. Den här bloggen var verkligen välskriven jämfört med merparten av bloggar där ute. Hoppas verkligen att du tänker om och börjar bloggandet igen.

 
Klockan den 14 juli 2008 21:09 , Blogger Jensa sa...

Tycker absolut INTE att du ska sluta. Har njutit och skrattat till nästan alla inläggen. Hoppas att du fortsätter

 
Klockan den 14 juli 2008 21:12 , Blogger Die Quelle sa...

Synd. Jag gillar dig skarpt.
Ha en trevlig sommar du också då!

 
Klockan den 14 juli 2008 21:21 , Anonymous Anonym sa...

Verkligen trist. :-(

 
Klockan den 14 juli 2008 21:38 , Blogger Tess sa...

NNNNNEEEEJJJJ! Snälla Leif, stäng hellre av kommentatorfunktionen. Din blogg är ju den enda riktigt läsvärda.

 
Klockan den 14 juli 2008 22:21 , Anonymous trollpackan sa...

Trevlig sommar GW!
En blogg behöver ju inte vara så pretentiös...det går att skriva bara lite vad du gör om dagarna...som så många andra. Bara några rader.Tror inte att någon hade förväntat sig en en ny bok på bloggen;)
Fast det är klart, meningen med det är ju att man själv ska tycka att det är roligt;)
Tror inte du behöver någon mer marknadsföring;)

Ha det så bra!

 
Klockan den 14 juli 2008 22:22 , Anonymous Martin sa...

Trist. Men om det tar kraft från ditt bokskrivande så är det bara att sluta.

Men någon på Bonnier hade kunnat hjälpa dig att rensa bort idioterna som kommer med korkade kommentarer.

Nåväl, lev väl och lycka till med fisket och jakten.

 
Klockan den 14 juli 2008 22:25 , Anonymous Johan K sa...

Känns som det var igår jag hälsade dig välkommen och nu är det redan dags för farväl. Det gör mig lite nedstämd faktiskt.

 
Klockan den 14 juli 2008 23:08 , Anonymous Knox sa...

Det ska skamset erkännas att jag till en början tillhörde tvivlarna. Nu, några veckor senare, kan jag med nerböjt huvud och vemod i hjärtat konstatera att en av få riktigt spännande bloggar går i graven. Leif, om du läser. Bloggmediet blir vad man gör det till och kraven vad gäller litterär kvalitet är i allmänhet mycket lågt ställda inte minst i jämförelse med romaner och forskningsrapporter. En opretantiös, lekfull och vardaglig blogg av din hand skulle inte bara "duga" utan även konkurrera ut de mest ambitiösa skribenter när det kommer till läsvärdhet. Jag ber dig därför ödmjukast att tänka över ditt beslut ytterligare en gång. Och oavsett hur det blir så hoppas jag att du får en trevlig sommar framgent.

 
Klockan den 14 juli 2008 23:52 , Anonymous Benita sa...

Hej Tråkigt att du slutar blogga. Jag har inte följt bloggen hela tiden men går in då och då och uppskattar den. Klart du ska sluta om du inte gillar det, men sluta inte pga dumskallarna som är ute efter att irritera och göra dig förbannad. Du har en skön stil, är en frisk fläkt och verkar vara en bra person. Jag har alltid gillat dig i Efterlyst och tyckte att det var intressant att höra dig berätta om ditt liv i Christian Luuks intervjuprogram. Ha en fin fortsatt sommar och strunta i gnällskallarna. Mvh Benita.

 
Klockan den 15 juli 2008 07:21 , Anonymous Pia sa...

Näe. Det är ju jättetråkigt ju. Som andra har skrivit före mig: din blogg var både välkommen och uppskattad.

På återseende, hoppas jag.

 
Klockan den 15 juli 2008 08:18 , Anonymous Åsa sa...

Ge dig... du kan ju inte bara lägga ner innan du kommit igång på riktigt!?
Snyft...

 
Klockan den 15 juli 2008 09:03 , Blogger Johan Rydberg sa...

Det borde ju gå att stänga av anonymt kommenterande.

Aja, synd Leif. Förstår att du har viktigare saker för dig. Jag vet själv hur gott färsk aborre är.

 
Klockan den 15 juli 2008 09:20 , Blogger Ligga med Läckberg sa...

Respekt har du och inger du. Ditt beslut lär ligga fast, även om jag som ny blogg läsare kommer att sakna din insikt och underfundighet. Du har en integritet som få och en ärlighet som fler borde ha, hoppas nu att du får lite skön semester och inte börjar lida av blogg astimens.

Tack för det du delat med dig av till oss / mig.

 
Klockan den 15 juli 2008 09:32 , Anonymous Anonym sa...

Dessa rättshaverister vimlar ju runt i verkliga livet också..utan skvaller och skitprat tycks en del icke klara sig förutan.

 
Klockan den 15 juli 2008 09:49 , Anonymous Lisa sa...

Tack för en strålande insats och välkommen tillbaka! Jag har mot alla odds nu köpt en av dina böcker och får trösta mig med den.

 
Klockan den 15 juli 2008 10:13 , Anonymous Anonym sa...

NEJ!!! Kom tillbaks!! Lagg inte ner nu, du ar det basta som hant bloggvarlden!!

 
Klockan den 15 juli 2008 11:36 , Blogger Magnus sa...

Jag vill bara påpeka att jag inte har någonting alls emot dig. Jag hade bara lite svårt att tro att det var du som var du.

 
Klockan den 15 juli 2008 11:45 , Anonymous Anonym sa...

Jag förstår inte allt surr om att du inte skulle vara du. Det är väl självklart.

Som relativt bra på det svenska språket så är det inte svårt att utläsa en skrivar-stil hos dig som väldigt få människor är förmögna att härma. Sättet man skriver på är ungefär som ett fingeravtryck och för mig finns det inga tvivel.

peter

 
Klockan den 15 juli 2008 11:56 , Blogger Bendel sa...

Jag skriver en sällsynt kommentar bara för att det kanske, kanske kan påverka dig att tänka om. Sannolikheten måste iaf vara större än att jag helt låter bli.

 
Klockan den 15 juli 2008 12:02 , Anonymous A. Schulman sa...

den här bloggens läsare blev ett monster...

 
Klockan den 15 juli 2008 12:14 , Anonymous Anonym sa...

leif, du kan inte lägga av nu.... det finns snabbare sätt att blogga....

 
Klockan den 15 juli 2008 13:40 , Blogger Kokakola sa...

Det här inlägget har tagits bort av den som skapade det.

 
Klockan den 15 juli 2008 13:46 , OpenID thomastvivlaren.se sa...

Leif, trist om du slutar blogga men det finns givetvis annat i livet att ägna sig åt. En grund för att blogga bör vara att det ska vara kul annars får det vara. I ditt fall så finns ju givetvis en marknadsmässig faktor med i bilden också. Den skulle dock finnas där oavsett om du skriver dina relativt långa inlägg eller om du kortade ned dem till mer bloggifierat format. (Om nu detta alls är en begränsande faktor för en herre som verkar gjort till rutin att knappa ihop 3-500-sidiga mästerverk på en månad.)

Som andra redan påpekat så gynnas trollen av att ordet är fritt men det är bättre att ignorera missdådarna än att helt lägga ned. För övrigt så kan jag inte låta bli att dra på smilbanden åt att du kängar till marknadsnissarna på Sveavägen på ett sätt som bara du kan göra...

Lev väl och hoppas det kommer fler inlägg!

 
Klockan den 15 juli 2008 13:54 , Blogger UR sa...

Hm.. och jag som såg fram mot en del intressant läsning framåt jaktsäsongen.. :(

 
Klockan den 15 juli 2008 14:11 , Anonymous Anonym sa...

Hej!
Jag instämmer med så många andra att denna blogg var det bästa som hänt i denna sfären och en källa till glädje även för oss över 50 som upplever de flesta bloggar som alltför torftiga både språkligt och innehållsmässigt.
Jag hoppas verkligen att du ändrar dig och fortsätter blogga - vi är många som kommer att sakna dig - skulle vara beredd att pröjsa en peng för en daglig dos "GW"

 
Klockan den 15 juli 2008 14:23 , Anonymous Anonym sa...

En hemsida, vilken utomordentligt bra idé! Ser framemot den!

 
Klockan den 15 juli 2008 14:34 , Anonymous Magma sa...

Sluta inte blogga. Du får gärna skriva roliga anekdoter om skumma poliser, kåserier om bra spritsorter, mm.

Gillade din krönika i expressen, skriv gärna fler sådanna på sin blogg.

 
Klockan den 15 juli 2008 15:46 , Anonymous Anonym sa...

Hejsan. Har aldrig varit inne på någon blogg tidigare även om jag förväntas tillhöra den datorkunniga delen av befolkningen. Din är den första jag läser och det kommer jag nog att fortsätta med.
Nu kort fråga: När kommer din nästa bok? Jag läser ut dom alldeles för fort så du får allt lägga på ett kål.
MVH

 
Klockan den 15 juli 2008 15:53 , Blogger Nettan sa...

Hejsan. Detta är första gången jag läser en blogg även om jag förväntas tillhöra den dator-användande delen av befolkning.
Den är mkt bra så jag kommer att fortsätta.
Fråga: När kommer din nästa bok?
Jag läser ut dom så fort så du får lägga på ett kål.
Mvh
Nettan

 
Klockan den 15 juli 2008 16:40 , Blogger Nisse et al sa...

NEJ!!! Jag förbjuder dig att sluta blogga. Må dom som drev dig till detta brinna i helvetet. Eller koka klister på dem.

 
Klockan den 15 juli 2008 16:49 , Blogger Klimakteriehäxan sa...

Välkommen in i blogglandet! Hoppas abborrarna nappar!

 
Klockan den 15 juli 2008 19:26 , Blogger Nineve sa...

Såg intervjun med dig av Kristan Look. Funderade på "barnatron" det verkar som man vill få det till att det är "den enkla tron" men egentligen är det ju den mest fundamentalistiska tron....barnet som i fullständig tillit till sina föräldrar kastar sig ut och litar helt och fullt på att föräldern tar emot och som tror fast och visst på allt det som föräldern säger.

 
Klockan den 15 juli 2008 19:26 , Anonymous Anonym sa...

Som Bäckström hade sagt; vad är det som händer egentligen? Den första bloggen jag läst som hade lite substans, saknar redan dina dråpliga formuleringar. Nåväl, springer på studs ner till handlar och inhandlar din senaste. Trevlig sommmar själv!
/Rogersson

 
Klockan den 15 juli 2008 20:49 , Anonymous Anonym sa...

Trist att du slutar innan du ens ha börjat. Men, man ska inte göra något man inte vill.

 
Klockan den 15 juli 2008 23:24 , Anonymous Håkan Tendell sa...

På sätt och vis är det lite rock n roll över det här.

En inställd blogg är också en blogg.

 
Klockan den 16 juli 2008 00:24 , Anonymous Penny Lane sa...

Håller med sign peter om att GW:s språkliga stil är ett fingeravtryck. Inget som medelbegåvade Schulmän klarar av att härma. Trist att du lämnar in, men bloggvärlden är hård. Etter värre mot många av oss kvinnor, trots att långtifrån alla skriver om shopping och dagens outfits. Men har man en åsikt om ett samhällsfenomen blir man från ena sidan anklagad för att vara nyliberal och från andra sidan för att vara kommunist. Värst av allt är det förstås om man skriver något som verkar det minsta feministiskt. Då är man både frigid och hora. Visst är internet fantastiskt?

 
Klockan den 16 juli 2008 00:27 , Anonymous Penny Lane sa...

Håller med sign peter om att GW:s språkliga stil är ett fingeravtryck. Inget som medelbegåvade Schulmän klarar av att härma. Trist att du lämnar in, men bloggvärlden är hård. Etter värre mot många av oss kvinnor, trots att långtifrån alla skriver om shopping och dagens outfits. Men har man en åsikt om ett samhällsfenomen blir man från ena sidan anklagad för att vara nyliberal och från andra sidan för att vara kommunist. Värst av allt är det förstås om man skriver något som verkar det minsta feministiskt. Då är man både frigid och hora. Visst är internet fantastiskt?
;)
Mvh Penny Lane
www.utsiktfrannedrebotten.blogspot.com

 
Klockan den 16 juli 2008 11:44 , Blogger Agneta sa...

Hur var det han sa - Povel Ramel? "Underbart är kort" tror jag det var. Så tråkigt att det redan ska ta slut men vi får väl invänta hemsïdan. Undrar när det kommer ut en ny bok? Ser verkligen fram mot att få sjunka ner i plymåerna och följa de riktiga konstaplarna - eller rättare sagt - EN riktig konstapel.

 
Klockan den 16 juli 2008 12:53 , Anonymous Anonym sa...

God fiskelycka -GW.

 
Klockan den 16 juli 2008 13:27 , Blogger Kristarand sa...

Innan du slutar blogga måste du svara på en fråga.

Är det sant att du kan skriva ihop en deckare på elva dagar som Camilla Läckberg hävdar?

 
Klockan den 16 juli 2008 16:30 , Blogger Cec sa...

Vad tråkigt att du redan slutar... jag kommer sakna din blogg.

Ett tips är att man kan stänga av möjligheten att kommentera - om du vill fortsätta skriva men slippa rättshaveristerna / idioterna.

Hoppas du får en trevlig sommar, Leif!

 
Klockan den 16 juli 2008 17:30 , Anonymous Anonym sa...

Att scrolla bort sånt man inte vill ha från internet kräver inlärning. Jag tror du får till det och kan bemästra detta media och dess skavanker rätt snart.

Blev så glad när du började blogga så please... Fortsätt.

 
Klockan den 16 juli 2008 19:15 , Blogger Nisse et al sa...

Du ser Leif. 99% tycker att du ska fortsätta att blogga på. Låt inte en individ sabba hela semestern för mig. (du måste tänka på oss som inte har råd att fara iväg)

Hoppas du tänker till en gång till innan du lägger bloggpennan på hyllan. Gör som folk säger, stäng av kommentarfunktionen och ge vika marioteten kompis.

 
Klockan den 16 juli 2008 20:12 , Anonymous Angelica sa...

Mycket sorgligt, jag brukar inte kommentera dina inlägg men har uppskattat dem oerhört! Din blogg har varit en njutning att läsa, önskar Linda Rosing lagt ner sin istället. Det behövs sådana som du i bloggvärlden. Men all heder över ditt beslut, får läsa dina krönikor istället =)

 
Klockan den 16 juli 2008 20:48 , Anonymous Anonym sa...

HejLeif!

Du är en underbar person, även om jag inte känner dig personligen. Men du verkar helcool.
Såg du reprisen på uppdrag granskning ikväll? Arbetar själv på ett fängelse och vet att det Nyllen säger inte stämmer. Den dynamiska säkerheten måste komma tillbaka. Annars slutar det med upplop. Vad så säker.

Skulle vara trevligt att få träffa dig personligen och diskutera detta. Jag måste ju få ihop till brödfödan.

Kram

S

 
Klockan den 16 juli 2008 20:49 , Anonymous Anonym sa...

HejLeif!

Du är en underbar person, även om jag inte känner dig personligen. Men du verkar helcool.
Såg du reprisen på uppdrag granskning ikväll? Arbetar själv på ett fängelse och vet att det Nyllen säger inte stämmer. Den dynamiska säkerheten måste komma tillbaka. Annars slutar det med upplop. Vad så säker.

Skulle vara trevligt att få träffa dig personligen och diskutera detta. Jag måste ju få ihop till brödfödan.

Kram

S

 
Klockan den 17 juli 2008 00:52 , Anonymous Malin sa...

Kan inte annat än instämma med övriga, mycket tråkigt. Hittade precis hit och damn! Du skriver så bra, blir genast att lägga in en beställning på alla dina böcker... Ser som så många övriga fram emot en hemsida, men hoppas ändock att man får se ett par rader till här ibland, kanske bara om vad som helst när lusten faller på sådär? (långa inlägg är förresten bra, mycket trevligt med folk som har mycket att säga!)

 
Klockan den 17 juli 2008 02:33 , Anonymous Agilitydream sa...

Leif, din blogg är nog bland det snyggaste jag sett. Gud vad trist att du slutat bloggat. Du är min stora förebild.

 
Klockan den 17 juli 2008 05:40 , Anonymous fia sa...

Kommer saknar din blogg

 
Klockan den 17 juli 2008 11:31 , Anonymous Mats sa...

Kort kommentar om "kvicka lögnaren": Har inte läst mycket om denne utomordentligt tråkiga man, men har sedan barnsben (ja, jag är bara 33)förstått att hela historien fullständigt skriker "LÖGN!". Tror polisen till och från drabbas av smittsam, aggressiv form av group-think.
/Mats, leg. psykolog
sartree@spray.se

 
Klockan den 17 juli 2008 15:35 , Anonymous Dawwe sa...

Det här är Sveriges bästa blogg, väldigt synd om den läggs ner!
Som jag skrev i en tidigare kommentar så verkar du pressad att hela tiden uppdatera, bloggar ska inte vara krävande.
Jag hoppas att du ändå fortsätter blogga, förlaget borde skärpa till sig och t.ex. ha en person som går igenom och godkänner kommentarerna så du slipper bli arg på alla idioter, och sen skriver du bara när du känner för det. Låter inte det som en lösning?

 
Klockan den 17 juli 2008 22:18 , Blogger Nisse et al sa...

Tja, då var man ensam med att dra det tunga hög-oktan-blogg lasset igen.

 
Klockan den 18 juli 2008 00:17 , Anonymous Havsglimten sa...

Lite skräp får man tåla...kör du bara på. Kram!

 
Klockan den 18 juli 2008 14:20 , Blogger ann helena rudberg sa...

men det är klart att du är du, det har jag aldrig tvivlat på och jag är stolt över dej, att du kan säga ifrån som en riktig karl ur den stolta 40-talistgenerationen.

 
Klockan den 18 juli 2008 18:46 , Anonymous Anonym sa...

Om 90 % är trevliga varför slutar du då? 10 % otrevliga är väl bättre än vanliga livet ändå?

 
Klockan den 18 juli 2008 18:48 , Anonymous Anonym sa...

GW. kapa kommentarerna så kan du skapa bloggen i egen takt och då slipper du känna dig kränkt och deppig över puckons inlägg. Välkommen till internet.

So get back here!

 
Klockan den 18 juli 2008 19:55 , Blogger qi sa...

Och jag som precis hittat hit och så har du slutat redan... Synd!

Men bara du fortsätter skriva dina böcker, som jag tycker mycket om, så är det väl OK. Bråket om vem som skriver vad här kommer jag inte att bry mig om.

Hej då!

 
Klockan den 19 juli 2008 00:48 , OpenID aktivdemokrati sa...

Nej, Leif!
Tänk över det här i ekan i lugn och ro. Du har som få lyckats trollbinda hela bloggosfären, hur kan du kasta bort det?
Trollen kan dra åt h-e och det vet vi att du tycker. Skit i dem, de finns överallt. Som flugor på gödselstan ungefär. Man måste bara lära sig leva med dem, sen tänker man inte på det längre.
Kom igen, men ta det i lite lugnare takt så det inte känns så betungande!
Bästa Hälsningar/

 
Klockan den 19 juli 2008 11:00 , Anonymous Anonym sa...

Det var riktigt sorgligt att läsa att det var The Final Blog. Älskar din skarpa penna och ditt fria "tänk".

Ha nu en lugn och trevlig sommar!

//Sofie

 
Klockan den 19 juli 2008 20:07 , Blogger Len sa...

Hej! Väldigt tråkigt att du väljer att lämna bloggandet men också fullt förståeligt. Jag gick in här nu för att säga att jag tycker du skriver så himla bra! Har just köpt Den som dödar draken i MP3-format (väldigt praktiskt när man bor utomlands och har svårt för att få tag i svenska böcker) Jag gick idag på playan och lyssnade och skrattade för mig själv. Dina böcker har fått mig att inse skillnaden mellan en bra och en mindre bra författare. Har lagt märke till att du ibland nämner Mallorca i dina böcker. Är det en favorit månne?

 
Klockan den 20 juli 2008 09:58 , Anonymous Anna sa...

Men... Här har man precis upptäckt att favoritprofessorn har en blogg och så är det första man möts av ett tack för mig-inlägg. Illa Leif, illa!

Ha nu en trevlig semester, det ska åtminstone jag har - kommer spendera merparten av den med "Profitörerna" som ljudbok på en uteservering i solen. =)

 
Klockan den 20 juli 2008 11:57 , Anonymous Anonym sa...

Hej GW!
Fortsätt blogga GW! Jag är en vanlig arbetargrabb som tycker att du har intressanta inlägg här på bloggen och inte minst på Expressen. Då jag läste din artikel om din pappa och "de fina" människornas förakt mot arbetarklassen så kände jag tillhörighet med det du står för. Bra att det finns sådana som du som kan stå upp och ryta till när fördommarna flödar i de fina salongerna. Det uppskattas!
MVH//Mattias

 
Klockan den 20 juli 2008 12:34 , Anonymous Anonym sa...

Hej!
Gud vad tråkigt att du har slutat blogga. Jag såg framemot att läsa din blogg! :'(

 
Klockan den 20 juli 2008 15:29 , Anonymous Anonym sa...

Jag förstår ditt beslut Leif. Det är tråkigt att vissa förstör stämningen på en så pass bra blogg som denna även om deras underliggande skäl förmodligen är ett desperat behov av att bli sedda och bekräftade av dig. Det är intressant att se hur simpel människan kan vara för att uppfylla en inre längtan efter att frigöra sig ifrån mängden. Lycka till med hemsidan. Allt gott/Eva

 
Klockan den 20 juli 2008 18:36 , Anonymous Maria sa...

Kan bara instämma med övriga. Jag hade lagt upp dig som favorit, som enda bloggare. Njuter av ditt språk och av din distans - både till dig själv och det du skriver om. Nu får jag ser fram emot din hemsida i stället.

Till er som har påverkat beslutet - känns det bra??

/Maria

 
Klockan den 21 juli 2008 00:34 , Anonymous Anonym sa...

Be cool keep going

 
Klockan den 21 juli 2008 01:48 , Anonymous Anonym sa...

Juridiskt-civilisationsmässigt= s fel till mkt stor del (Bodström fått igenom i sitt perspektiv= partitoppen/riksdagen är ju kapad jfr bättre människor ute i landet).
Jävla pack= hjälper inte skötsamma etc utan kriminella etc
Fra = ljuger ju - outsourca (HD lag). Tex brottsprovokation etc som används bla i rättegångar (har väl fällts?) = 2 fall Dag Selander jäveln (post- och telelagen , begärt hjälp och polisanmält för = och utgivningsbeviset från JK= präst tjänstefel började förtidspensionär och tex SU och "luthersk evangelisk" tro och katolsk = dödsstaff för i tiden och tex judeläran = livets ord i miniatur
Kristna (neurologiskt etc = sjuka och vill ockra på andra, indoktrinerade etc och är emot grundlag, religionsfrientlig mm- tex infofrihet, tvångsförbud tillhöra bla pol och rel (dop, kyrkans barntimma, religiös barnomsorg mm= allt är ju olagligt och HD domen kan ju bla ses mot bakgrund mot detta)
Plutten Lennart Frantzell (skitstövel rakt igenom). Utnyttjat Kalifornien för att berika sig och tro sig kunna göra vad som helst (med synapskunskaper och möjlighet). Proportionsprinciepn= dödas (stört ekon systemet med given databrottslighet= enklast möjliga analys av blogg och fö neurologiskt= a ger b och kohonen nätverk och validera i data- och neurologisk modell).
USA allmänt (många fel och brister= men mentaliteten) = tex proportionalitetsprincipen/vedergällning om tex Iran (som har rätt enligt ngt NPD avtal el dyl = kärnvapen för fredligt ändamål ) men folkrätt mm= om dom använder det för krig, missil (bomba hela landet och förstör det = så inte andra gör samma misstag)
Sätt igång Youngs missilprojekt mm (självklart , ske multipelt i världen i nätverk etc)

 
Klockan den 21 juli 2008 11:34 , Anonymous Anonym sa...

ja, det var ju en fp på ett bygge som röstade ja ("jag kunde inte se mina jobbarkamrater i ögonen") sa han och idag kommer ju snart IPCC


Gamla svedala som man säger
I världen där man dödar (tex CIA i Afghanistan och knarket = emot sitt uppdrag och gynnar ondskan och judarna bla iransk kärnfysiker)
Utrikesmord i sv??
Skadestånd 2 avvisade egyptier

Bättre å beväpna folket
100 dip immunitet

Och
polisinstruktion= skjut för att döda
Och självklart direkt nödvärnsrätt

Sv och Norden är ju unikt i världen

http://nordiskasverige.blogspot.com/

En dag blir vi rikast i världen (och förskringen "ärat flög dit namn över jorden" infrias)

Grupptalan
Luthersk -evangelisk tro i succesionsordningen= judarna stört sakrätten (tex post-och telelagen) kan vi ju stämma dom

Outsourcing = inte förekomma

Judarna och usa:s ambassader (avlyssnar ju och cia anställda från bromma flygplats som staten fick betala skadestånd= faktura till cia)
dom får ju från knark , slavhandel, krigsocker, och uranleverans från "Irak" (550 ton till Kanada ??? var dom det ifrån)

jävla folk

Svensk domstol som tar upp grupptalan (IPCC)
International Protection of Cooperation Court

 
Klockan den 21 juli 2008 12:12 , Anonymous tea sa...

Hahahaha...lev väl käre Leif GW! Jag kommer dock sakna dig något men, men...härligt skrivet avsked. Puss!

 
Klockan den 21 juli 2008 15:50 , Anonymous Anonym sa...

det är 99,9% skitstövlar i detta land - m-idioterna
outsourcing>= den som är kompetent som ska ha jobbet
sv näringsliv (bara å avskaffa)
slöseri med pengar

många bögjävlar , idioter, icke kompetenta

överleva strukturell omvälvning med utveckling, tillväxt etc
hahha

outsourcing å hoppas usa, kina, jap mm länder kommer hit

el så blir det ett u-land

Det blir det väl när barick ombeme svartskallen får slicka sin hora och gynna dumskallar och förfördela med negativ särbeskrivning av mördare, pedofiler och brottslingar - och sprida sina gener.
Likas som Tyskland 8% el så = pedofiler, bordellers offer
Fin värld vi lever i
Norden som är lite bättre - lite (jävla fittor och kriminella som s gynnat i alla tider - är väl själva sådana - och bidrag till det som har allt och vice versa till den som har inget
Pensioner för idioti (och prata om kompetensbegrepp)

döda packet

dödslag = samhällskontraktet förverkligats
Thomas Quik tex= skäras i ett halvår och hängas upp i klara kyrkogårdstorn
Eklund etc

och skitstövlar (100 parametrar och köra igenom i dataprogram och få OK)

jfr alternativkostnad (finns ju piller som i Irak)


Förmildrande skäl

100 dip agenter i sv (tex folkrörelser etc)

det blir aldrig bättre

problemet är
"inte rent mjöl i påsen"= egenintresset etc från pedofili till ekonomi till egenintresse (dvs samtliga eu ledare)
Vi har det för bra (nästa konsumentprodukt etc)
Bättre å ha tex som i nazityskland "fricheck"

och folkets mandat

rättsväsendet inte fungerar (sätter inte dit= korruption)

om man hade 1 stat, organisation el fungerande verksamhet el beslut

jfr tänka till idag (från mögelgift till painboll med gift i till pilar som skär igenom så blodet flammar över)

skitstövlarna ska inte leva (ogräs= kanske biljett till en bättre värld på en annan planet)

jfr alternativkostnad (finns ju piller från irak)
rätt eller fel beslut

 
Klockan den 21 juli 2008 19:07 , Anonymous Syster Yster sa...

Säger bara fan också! Trollen har lyckats igen!
Man ska bara radera och glömma så ger de upp!
Kram och lycka till med hemsidan för som du själv säger, det är din blogg och du bestämmer!

 
Klockan den 23 juli 2008 15:24 , Anonymous Anonym sa...

Ang skitstövlar så har jag ju också haft problem med såna (apparat sparkades åt helvete på torg)

http://juridiskaresonemang.blogspot.com/

 
Klockan den 23 juli 2008 15:25 , Anonymous Anonym sa...

Engla Bevissäkring tex site för brottsrekvisit (tex hudceller som undviker tex Malmö lagens intention gå plats a till plats b

 
Klockan den 23 juli 2008 15:44 , Anonymous Anonym sa...

Barnen måste ju ha den viktigate grundförsäkringenRationellt att hjälpa sig själv (tex vapen , skyddssäker hud etc)Grundförsäkring http://www.chron.com/disp/story.mpl/metropolitan/5900712.htmlhttp://www.silobreaker.com/DocumentClusterReader.aspx?Item=16_882715406&Focus=11_793602Grundförsäkring Engla Bevissäkring tex site för brottsrekvisit (tex hudceller som undviker tex Malmö lagens intention gå plats a till plats b)Ej över lagen Korruption (brottsrekvisit)Tex neurologisk skada (Eklund bilolycka o Arbogamamman) riskmiljö (bibelsekt, som arbetsmiljölagarna) = ska ej vara tillåtet (allmänt sätt)Proportionsprincipen Barnen Ska få ett vapen av något slag (ingå i grundförsäkringen)Fostra och beskydda
den 23 juli 2008 15:10

 
Klockan den 23 juli 2008 21:26 , Anonymous Anonym sa...

Synd att du slutar blogga. Mycket intressant blogg. Och gratulerar till "Årets hedersflashbackare"

 
Klockan den 24 juli 2008 06:44 , Anonymous Anonym sa...

GW kom tillbaka allt är förlåtet.
Evert Bäckström

 
Klockan den 24 juli 2008 12:20 , Anonymous Anonym sa...

http://www.the-scientist.com/article/display/54784/

 
Klockan den 24 juli 2008 19:46 , Anonymous Anonym sa...

Jo, vår gamla krigslag mot Katolska kyrkan kan ju nu realiseras
Berlusconis lagar (kk har ju länge sett sig som över lagen)

med konfiskationslagarna mm (skyddande av brottsling)

Lägga ner kk

Och då inte knullkontakt

Som pedofilerna använt mot små barn och kanske nunnor och korgossar också

http://katolskaeuhydrahelvetet.blogspot.com/

en fästing i röven på dom


http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

http://juridiskaresonemang.blogspot.com/

 
Klockan den 25 juli 2008 01:35 , Blogger Richard sa...

Som så många redan sagt, snälla sluta inte. Det är en underbar intelligent och intressant blogg.

Stäng av kommentarerna eller låt inte anonyma kommentera om de stör dig.

För övrigt önskar jag dig en fortsatt trevlig sommar!

 
Klockan den 25 juli 2008 03:58 , Anonymous Anonym sa...

Tråkigt att du lämnar polisen. Kan behövas ngn som försöker att förändra och som ser myndigheten från ett klarare sätt. Dessutom så har du ju en speciell "känd" ställning att kunna påverka från. Kanske du skulle bli politiker?

 
Klockan den 25 juli 2008 10:56 , Anonymous Anonym sa...

nedan kan delvis vara till viss hjälpabolish the holy roman pedophile church

http://katolskaeuhydrahelvetet.blogspot.com/

Please spread

Avskaffas
Democracy, science, etc. during the 100 years = and not abolished the non-developed, true, liberating and non-disinterested projects (to kk).
Self (paedophilia, fine buildings, thick smack stomachs and wine as pisseriet in ancient monasteries = fin righteousness). Gamle Luther gave the course a boot and became "I protest" (Protestant).

2000 years of skithistoria
Original, superior, women prostitutes, genera Bora / Medicis influence of horse-trading, haggling and murder and lie and ränksmiderier on this helvetstron (cf. old Byzantine hell where bla women had influence = may well have been a female pope once)

It may itself seek info

Legend, prophecy (based on human empirical work and obvious prediction and conclusion = vicious helvetskyrka).
There is no (tips on lotto and will continue with the conclusion of tex Satan takes over the horse because all I have experienced).

Did themselves on the beach as it says in johannes revelation
A genklonexperiment in the catacombs orchestrated by nazistpåven Råttan Benedict ( "I'm going to make a new world")
What world is this?

http://culbreath.wordpress.com/2008/06/17/anthony-esolen-on-the-new-barbarianism/

A question is who are the barbarians?

In the Middle Ages (like hanging after all this kärleksreligion äggtjuv and fisketjuv in England and France, among others).
Dom söp down the judgement in bla Provence (and sold the harvest expensive and lived loppan themselves).
Exiles in Revenes.

A righteous revenge for all paedophilia, prostitution gross (bla Russian monasteries = no sexual needs could not be performed there) and bla Catholic smaller states (Genoa tex galärflotta as a punishment and the legalization of brothels)
It was hanging up the judgement in the trees and took just rov

http://vinakro.blogspot.com/


I don´t think US wins - it´s Sweden, Italy, Franch, England and China

Us may win in short but not in long

With the new ufo ships who will patrol our borders

And the swedish grundlow and it´s attitudes on religion, information freedom etc

http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity

http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

 
Klockan den 26 juli 2008 01:32 , Blogger ballans brorsa och hulda sa...

Så länge som du var med i "rättsväsendet", så var man inte orolig! Lev vidare, ha det bra, kommer sakna din blogg! Å må de människor som besudlat denna plats i cyberrymden få sitt straff!!!!!

 
Klockan den 26 juli 2008 03:23 , Anonymous Digital Warrior sa...

Ja detta känns ändå inte helt oväntat... Det är allt det där ovidkommande som du skrev, jag vet själv hur det tar mer än det ger med andra huvudprojekt.

Men två små tankar:

1. En blogg, och _hur_ ägaren till den fyller den med material kan ju variera. Min fundering här är om du har fått krav att följa från dina "högre makter", eller om du skulle kunna skriva sådant som spontana reflektioner mest, med kommentars-moderering och "svars-friskrivelse"?

2. Om du lägger ner bloggen och bara kör en hemsida så får man väl förmoda att den hamnar på din bloggs webbadress? Alldeles ypperlig för ändåmålet skulle jag tro ;)

I vilket fall, fortsätt göra bra gerjor! :)

 
Klockan den 26 juli 2008 22:33 , Anonymous Anonym sa...

Am Communist Party wrote a book, "We will never surrender" (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

Completion

We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
Sex, violence and work.
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity


when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

Chinese-Chinese person who he said
now gaining ground, we manchuriet
so hästarmén who was genklonad
and sold his Old Norse kýr
it turned out later that he was a little underestimated
so it impoterade a cow

(vv spread on)Brainlaw for optional (energy used right tex alpha waves)
Props in EUrope


Obama = optional, and be able to govern, one should say have 300 iqpoäng otherwise is not optional.
Individuals should be able to control the environment (cf. chosen best in the past to defend the stem end, but today also the environment, science, art, personalities, creativity and above all the complexity).
Set is most important (based on 300 and a superstructure)

We would introduce the following countries


http://vitgulworld.blogspot.com/
http://katolskaeuhydrahelvetet.blogspot.com/

 
Klockan den 27 juli 2008 06:50 , Anonymous Anonym sa...

Am Communist Party wrote a book, "We will never surrender" (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

Completion

We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
Sex, violence and work.
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity


when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

Chinese-Chinese person who he said
now gaining ground, we manchuriet
so hästarmén who was genklonad
and sold his Old Norse kýr
it turned out later that he was a little underestimated
so it impoterade a cow

(vv spread on)Brainlaw for optional (energy used right tex alpha waves)
Props in EUrope


Obama = optional, and be able to govern, one should say have 300 iqpoäng otherwise is not optional.
Individuals should be able to control the environment (cf. chosen best in the past to defend the stem end, but today also the environment, science, art, personalities, creativity and above all the complexity).
Set is most important (based on 300 and a superstructure)

We would introduce the following countries

http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

 
Klockan den 28 juli 2008 06:09 , Anonymous Anonym sa...

Lika med CIA (kostade ju rättspengar från Egyptienavisningarna).
Judarna är ju mångdubbelt värre.
Jag anser att all militär personal ska väck.
Eller då ambassader och beskickningar etc .
Nödvärnsrätt etc i Sverige (hotar dom svenska liv så ska dom hotas tillbaka )
Force Majeure
Försvaret är varje individ (demokrati= 1 röst 1 aktie i landet 1 försvar).
Lagens intention (s k civilkuragelag = få väck rättsrekvisit i landet och avlägsna inre hot eller då yttre hot som dom är).


Am Communist Party wrote a book, "We will never surrender" (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

Completion

We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
Sex, violence and work.
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity


when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

Chinese-Chinese person who he said
now gaining ground, we manchuriet
so hästarmén who was genklonad
and sold his Old Norse kýr
it turned out later that he was a little underestimated
so it impoterade a cow

(vv spread on)Brainlaw for optional (energy used right tex alpha waves)
Props in EUrope


Obama = optional, and be able to govern, one should say have 300 iqpoäng otherwise is not optional.
Individuals should be able to control the environment (cf. chosen best in the past to defend the stem end, but today also the environment, science, art, personalities, creativity and above all the complexity).
Set is most important (based on 300 and a superstructure)

We would introduce the following countries

http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

 
Klockan den 29 juli 2008 14:07 , Anonymous Calle Rockbäck sa...

Hej Leif. Du har alldeles för långa texter. Jag kämpar själv med problemet och det är inte lätt att vara kort men ändå slagkraftig.
Jag tog upp en av dina kröniker i min blogg i dag. Kolla in:
www.callerockback.blogspot.com

 
Klockan den 29 juli 2008 19:11 , Anonymous Anonym sa...

Jag vill bara tips om

http://bloggnyheter2.blogspot.com/

Bla siffran var kommer knarket ifrån Afghanistan
Narkotika +30% halvår 2008
2026 beslag opium ny företeelse (102 kg)
5,5 ton Kat och 412 cannabis

 
Klockan den 30 juli 2008 00:06 , Anonymous Magnus sa...

Tråkigt att du inte känner att du vill/kan fortsätta! Hade sett fram emot mycket trevlig läsning i höst!

 
Klockan den 30 juli 2008 10:21 , Anonymous Anonym sa...

South African Epidemic Of Schoolboy Sexual Abuse

Förtryckarsturukturer (sydafrikas förtryckarsystem jfr kristna som livets ord etc)

och skyddande av brottling mm

http://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080728192809.htm

http://www.arbetsmiljobrott.blogspot.com/

 
Klockan den 30 juli 2008 18:48 , Anonymous Anonym sa...

falsk skitstövel mission xp, skulle inte ha ett öre i pension (vad han gjort mot andra - prästjävlar = grundlagen förbrytit sig emot = samhällskontraktet förverkligat och pensionene ska inte ges = demokrati och majoritet har inte intresse av det)


Skrev bloggpost etnisk rensning= fel men inte å inte ta in dom i landet (brott, beteenden, skitstövlar, tänker på sig själva, kulturen , helheten etc)
bättre å höja produktivite och teknik

Gamle kung olav sa man ju "hade hela norska folket som livvakt"

jfr sverige skitlandet
otrygghet, upplösning och splittring
Pirat partiet jfr sthlm nyliberala narcissistiska "jag gör som jag vill" som inte vill hjälpa andra, utan tänka på sig själva,sorts plastisk pornografisk beteendestörning
Jfr Sthlm dåligt beteende (från blickar till dagliga handlingar)


Eng utkonkurrerade ju Holland och tog över handeln - var ju förr flera gånger rikare

en del hi på bloggar
http://ktan2206.blogspot.com/
http://myawesomecoreradtasticblog.blogspot.com/

Jag vill bara tips om

http://bloggnyheter2.blogspot.com/

Bla siffran var kommer knarket ifrån Afghanistan
Narkotika +30% halvår 2008
2026 beslag opium ny företeelse (102 kg)
5,5 ton Kat och 412 cannabisSouth African Epidemic Of Schoolboy Sexual Abuse

http://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080728192809.htm

Förtryckarsturukturer (sydafrikas förtryckarsystem jfr kristna som livets ord etc)

och skyddande av brottling mm

http://www.newsdaily.com/news/crime/

Det politiker misslyckas med är ju att visa på hur det fungerar i kontexten Sverige (sedan gammalt)=
1000 enheter ekonomi innan och vi idag har 1 milj och i framtiden 10 milj etc
Hur?
Resultatbaserad lön som driver utvecklingen
Sen sätter man ju (per automatik) en gräns för resten (kollektivavtal eller minimilön)
Kakan är stor nog så blir det ju lättare att sätta en bra och schysst och rimlig gräns

Kraft som behövs (och som alltid funnits i vårt svenska fädernesland)
Det var skillnad på 1600 och 1800-talens kvinnor och de bortskämda fittluder som finns idag
Det blir värre å värre
Vem vill bidra till skattepengar, anställningar eller jobb åt detta patrask?

 
Klockan den 30 juli 2008 21:35 , Anonymous Anonym sa...

Du kanske inte läser eller har tid - men någon polis kanske gör det.
Anmält Dag Selander = hets folkgrupp (flera grupper) och post-och telelagen (dvs övervakning).
Skrivit en del kanske förolämpande kommentarer senare tid (i proportion till brottet).
I och med att det är grundlagsbrott (allmänna skyddas från övervakning, religion i enskildhet inte allmän husförsamling som han skrivit om)
Jag har ju aldrig tyckt om sv kristna sas - "kristna"
Sktstövlar till mkt stor del
Toppen av ett isberg
Religionsfrihet = kräner andra (religion är korrelerad med så många brott).
Dvs enskild rättegång utan medverkan från min sida
Staten/samhället som direkt ska ingripa (ideal, utopi) om säg 5 år.
Fängelse etc 70t mot 50t å 200 st men sverige måste ju ha tillräckligt
Ta tillvara med enkla medel byggnder etc.
Grundlagsfråga (allmänna, fd präst i statskyrkan sverige)
Skulle varit ingripande direkt
Likaså Ulf Ekman (stifelseregler etc)
Märk reg intention nu= brott ska direkt utredas och behandlas

 
Klockan den 31 juli 2008 04:12 , Anonymous Anonym sa...

Ang Ulf Ekman
Det är ju en jävla bluff. Om man har minsta erfarenhet och insikt.
Tex tv-podium inför valet med Alf Svensson och skrattade åt Göran Persson (och själv arbetarintervju och "skryter om det").
I kontexten "åkte till usa och studerade till pastor/präst" och 80-t nyl anda med bla förakt för kroppslig svaghet (wikipedia el dyl, dvs bluff tolkar "sjukdom är ondska").
Religionsförbudsandan i grundlagen tex tillhörighetsförbud (barnverksamhet etc i svenska kyrkan).
Uppsala etc och brottsrekvisit triggning i miljön (ärkebiskopsstift etc)
Skulle ju väck liksom monarkin för länge sen
OCH SEN INTE DÖMA ALL FÖR EN SKITSTÖVEL SKULL - jag menar så det slår åt invandrare, kriminella och allmänhet etc.
Men kristna och religiösa - utnyttjar ju bla bidrag, samhället mm för något som inte är sant (beprövad erfarenhet, tredje uppgiften för högskola).
Poiis och militär ska ju skydda landet för inre hot.
jag anser att det är det - liksom många vetenskapsmän etc.
Säga "Jesus är och kräver..." (evigt liv)=
då får man ju ha starka skäl, posiitoner som det var förr - dödsstraff förr i tiden (då religionen inte var en privatsak eller lättsamt).
Jfr demokrati (majoritet) inte vill ha det=
underagenter mm skulle helt enkelt likvidera/döda skitstöveln UlfEkman.
Större bluff i Sverige.
Sagt tex "gillar inte när det klirrar men när det prasslar".
I kristen kontext leeende ulv i fårakläder. Sen personlighetspsykologi= granska och bedöma kring livets ondska (skitstövlarna , känt för det).
Kontakter med ryssar och israeler...
2 fall av bedrägeri (huset 6,6 milj som sagt och något i usa som jag läste på jinge - ej läst mer kring universitet el dyl).
Flera brottskategorier kring det ekonomiska området (sakrätt mm).

 
Klockan den 31 juli 2008 04:38 , Anonymous Anonym sa...

ang monarkin (avlyssning etc)
samma skitstövel= förnuftet är ju emot att en sån är kung, lever
han skulle väck för länge sen
fransk apskitstövel (omogen lågmänniskotyp = bland sämsta bland monarker etc)
att han har något stöd för sin jävla familj
förr i tiden = dom hade dödat han direkt
obsolet lag
skickat rådgivare till arabstat

skicka dit han

M och v,mp och delar av s = stöd sedan länge (rösta väck)
Och pga brottslighet (som sagt 1 skistövel...)= bättre å göra inre hot och likvidera (vad dom gjort mot sverige i snart 200 år)
En av dom sämsta kungafamiljer någonsin (men det har ju varit en del dåliga i historien)

Demokratin = partneskap för fred, EU fördrag och MR rättigheter etc

Nödvärnsrätt
avlägsna ett demokratiskt hot (rätt för var och en att följa huvudprincipen, huvudnoden, all makt från folket och inte diktatur i systemet trots våra folkvaldas försorg)
Som inte följt högerregeln (folkomröstning) och "förvaltardemokrati" (s i partiprogrammet under lång tid och nu outsourcing i HD = Norska, brittiska drottningen etc som rekvisit)
Kunde tex uk så ... Dvs döda familjen

I och med fra (sorts militärmakt)= kunde upprätthålla grundlagen (bla allmänna skyddas avlyssning från bla odemokratisk person som kungen till att avlägsna successionsordningen som delvis är obsolet , 2 staters inblandning)
Folkets mandat gm representativ demokrati sedan länge
Monarkin blogspot com

Eller då (laga ordning)
Riksdagsbeslut
Bättre å döda familjen (starta parti, vad dom gjort sverige, så gjorde man förr, skitstövelfamilj)
Brett samarbete i riksdagen kanske (Reinfelt har ju tidigare sagt sig vara för monarki)
Dumt i strategi etc å ge spelytor
DEMOKRATI
Ett problem i sv är ju
1. Religiösa tex dåliga polisutredningstakten (flummiga mässor etc= du behöver inte göra ditt bästa etc...)
2. Sosseriet
3. Psykopater/nyliberaler/monarkiidioter etc

Vära vänner bland andra nationer (alltid varit så - när nöden prövas vännen - och hjälpa oss kring ett problem och vår grundlag )
Och stärka nationernas samarbete (bla nobelkommiteens anda)

 
Klockan den 31 juli 2008 04:57 , Anonymous Anonym sa...

outsourcing domen i HD
är jag inte nöjd med offentlig tjänst så...

Grupptalan mm (tex avlägsna )

Men
SOM mätningen går ner i förtroende för monarkin

apanage och nu begärt bröllopspengar (rolig bild på idioten) trots har 1 mdr

Ska inte få behålla (farfar våldtog barn mm = Hajjbyaffären)
Skandal att dom varit kvar .

Om våra folkvalda kunde "nu ska skitstöveln väck"

Vi hänger alla 4 på borgargården där krigshetsaren och tysknazisten en gång uppviglade folket och var emot och motarbetade demokratin och socialdemokratin (gynnade högern)

Om rättvisa ska skipas så
10 arbetarungdomar tillfälligt diplomatisk immunitet (regeringsbeslut el riksdag= ovan)

S idag ...
Lika dåligt i bla denna fråga som tidigare

Det är väl borgarna som kanske gör det (men dödsstraff etc)
Man får ha lite erfarenhet av skittövlar etc

 
Klockan den 31 juli 2008 05:31 , Anonymous Anonym sa...

Ta en laser å döda familjen vid nobelkommiteen och visa på demokrati, vetenskap och "katalysator" (reaktion få väck brottsrekvisitet, i detta fall social grumlig miljö som monarkin och Bernadottes)

Världen veta =
vetenskap och inte mumbo jumbo som ska regera
Värt det tusen gånger om jfr utilitarism som ofta är teori i gränslandet ml vetenskap och filosofi/religion

 
Klockan den 31 juli 2008 13:16 , Anonymous Anonym sa...

tips till Leig G W

Lägg inte ut Din emailadress i "klartext" på internet (såvida Du inte planerar en välgärning att via polisens server knipa en del storspammare). ersätt @ med ngt annat och skriv en förklaring i anslutning till emailadressen, så kan inte de "automatiserade" spammarna förstå adressen, tror jag.

Tack för en bra blogg!

 
Klockan den 1 augusti 2008 16:47 , Anonymous Anonym sa...

skitstövlar= bush sätt han med en påle (fösa in i grinden) med en flaska som byts ut då och då (diet etc)
världsledare som går åt helvet
lite sprit å se det guppa och gå - roligt å se menar jag
straff och varnande exempel

fp- hade ju en lus men det var så mkt splittring i partiet så olika fraktioner upplöste och motarbetade varandra så det gick till slut upp i rök alltihopa och sen fick man ej partistöd någotmera och man blev bankrutt och även pank
utnyttja många fina tusenlappar som man har på äldre dagar


Lite som "Italienare" spagettimaffia om munnen och rov av flikor och
enkla pengar som Milano = sätter på småtjejer (känt i media länge,
reportage etc) och "villa skön idiot a´la medici"
Kula i huvudet på många mördare, vatikanskistövlar och hycklare
Skratta ut skitstövlarna som Livets ord= skrattfest åt packet och "över
lagen" Berlusconi idioten (EU korruptionsregler bla nyligen i Bul tror
jag). Utnyttjar varenda bidrag och "ulvar i fårakläder".

Ang Ulf Ekman
Det är ju en jävla bluff. Om man har minsta erfarenhet och insikt.
Tex tv-podium inför valet med Alf Svensson och skrattade åt Göran
Persson (och själv arbetarintervju och "skryter om det").
I kontexten "åkte till usa och studerade till pastor/präst" och 80-t nyl
anda med bla förakt för kroppslig svaghet (wikipedia el dyl, dvs bluff
tolkar "sjukdom är ondska").
Religionsförbudsandan i grundlagen tex tillhörighetsförbud
(barnverksamhet etc i svenska kyrkan).
Uppsala etc och brottsrekvisit triggning i miljön (ärkebiskopsstift etc)
Skulle ju väck liksom monarkin för länge sen
OCH SEN INTE DÖMA ALL FÖR EN SKITSTÖVEL SKULL - jag menar så det slår åt
invandrare, kriminella och allmänhet etc.
Men kristna och religiösa - utnyttjar ju bla bidrag, samhället mm för
något som inte är sant (beprövad erfarenhet, tredje uppgiften för
högskola).
Poiis och militär ska ju skydda landet för inre hot.
jag anser att det är det - liksom många vetenskapsmän etc.
Säga "Jesus är och kräver..." (evigt liv)då får man ju ha starka skäl, posiitoner
som det var förr - dödsstraff
förr i tiden (då religionen inte var en privatsak eller lättsamt).
Jfr demokrati (majoritet) inte vill ha detunderagenter mm skulle helt enkelt
likvidera/döda skitstöveln UlfEkman.
Större bluff i Sverige.
Sagt tex "gillar inte när det klirrar men när det prasslar".
I kristen kontext leeende ulv i fårakläder. Sen personlighetspsykologigranska och
bedöma kring livets ondska (skitstövlarna , känt för det).
Kontakter med ryssar och israeler...
2 fall av bedrägeri (huset 6,6 milj som sagt och något i usa som jag
läste på jinge - ej läst mer kring universitet el dyl).
Flera brottskategorier kring det ekonomiska området (sakrätt mm).
Lite som "Italienare" spagettimaffia om munnen och rov av flikor och
enkla pengar som Milano = sätter på småtjejer (känt i media länge,
reportage etc) och "villa skön idiot a´la medici"
Kula i huvudet på många mördare, vatikanskistövlar och hycklare
Skratta ut skitstövlarna som Livets ord= skrattfest åt packet och "över
lagen" Berlusconi idioten (EU korruptionsregler bla nyligen i Bul tror
jag). Utnyttjar varenda bidrag och "ulvar i fårakläder".
http://ca.biz.yahoo.com/ap/080801/biogen_elan_ahead_of_the_bell.html?.v=1
http://www.silobreaker.com/DocumentClusterReader.aspx?Item=16_886178581

 
Klockan den 1 augusti 2008 19:18 , Anonymous Anonym sa...

(please spread on girls blog etc , nyligen and so on - important for ever)

youth festival katolikerna håller= dela ut dansk korv med bröd (fee) och kondom (gratis) då påvestolen får betala skadestånd som västerländsk rätt (folkmordet i afrika som en infantil kan räkna ut= löpeld i af som en kondom kunde räddat - "kondom för afrika")
Och lära barn och ungdomar = när spädbarn är smittade med aids

'exercise pill'
http://www.signonsandiego.com/news/business/biotech/20080801-9999-1n1gene.html

mix av kompromisser så inte en del tar över (teknik, medicin inte nås av olika beslut) el allt hamnar på vänster sida i kristen kontext (ingen gör något för sin nästa el säger sanningen)
skitstövlar= bush sätt han med en påle (fösa in i grinden) med en flaska som byts ut då och då (diet etc)
världsledare som går åt helvet
lite sprit å se det guppa och gå - roligt å se menar jag
straff och varnande exempel

fp- hade ju en lus men det var så mkt splittring i partiet så olika fraktioner upplöste och motarbetade varandra så det gick till slut upp i rök alltihopa och sen fick man ej partistöd någotmera och man blev bankrutt och även pank
utnyttja många fina tusenlappar som man har på äldre dagar


Lite som "Italienare" spagettimaffia om munnen och rov av flikor och
enkla pengar som Milano = sätter på småtjejer (känt i media länge,
reportage etc) och "villa skön idiot a´la medici"
Kula i huvudet på många mördare, vatikanskistövlar och hycklare
Skratta ut skitstövlarna som Livets ord= skrattfest åt packet och "över
lagen" Berlusconi idioten (EU korruptionsregler bla nyligen i Bul tror
jag). Utnyttjar varenda bidrag och "ulvar i fårakläder".

Ang Ulf Ekman
Det är ju en jävla bluff. Om man har minsta erfarenhet och insikt.
Tex tv-podium inför valet med Alf Svensson och skrattade åt Göran
Persson (och själv arbetarintervju och "skryter om det").
I kontexten "åkte till usa och studerade till pastor/präst" och 80-t nyl
anda med bla förakt för kroppslig svaghet (wikipedia el dyl, dvs bluff
tolkar "sjukdom är ondska").
Religionsförbudsandan i grundlagen tex tillhörighetsförbud
(barnverksamhet etc i svenska kyrkan).
Uppsala etc och brottsrekvisit triggning i miljön (ärkebiskopsstift etc)
Skulle ju väck liksom monarkin för länge sen
OCH SEN INTE DÖMA ALL FÖR EN SKITSTÖVEL SKULL - jag menar så det slår åt
invandrare, kriminella och allmänhet etc.
Men kristna och religiösa - utnyttjar ju bla bidrag, samhället mm för
något som inte är sant (beprövad erfarenhet, tredje uppgiften för
högskola).
Poiis och militär ska ju skydda landet för inre hot.
jag anser att det är det - liksom många vetenskapsmän etc.
Säga "Jesus är och kräver..." (evigt liv)då får man ju ha starka skäl, posiitoner
som det var förr - dödsstraff
förr i tiden (då religionen inte var en privatsak eller lättsamt).
Jfr demokrati (majoritet) inte vill ha detunderagenter mm skulle helt enkelt
likvidera/döda skitstöveln UlfEkman.
Större bluff i Sverige.
Sagt tex "gillar inte när det klirrar men när det prasslar".
I kristen kontext leeende ulv i fårakläder. Sen personlighetspsykologigranska och
bedöma kring livets ondska (skitstövlarna , känt för det).
Kontakter med ryssar och israeler...
2 fall av bedrägeri (huset 6,6 milj som sagt och något i usa som jag
läste på jinge - ej läst mer kring universitet el dyl).
Flera brottskategorier kring det ekonomiska området (sakrätt mm).
Lite som "Italienare" spagettimaffia om munnen och rov av flikor och
enkla pengar som Milano = sätter på småtjejer (känt i media länge,
reportage etc) och "villa skön idiot a´la medici"
Kula i huvudet på många mördare, vatikanskistövlar och hycklare
Skratta ut skitstövlarna som Livets ord= skrattfest åt packet och "över
lagen" Berlusconi idioten (EU korruptionsregler bla nyligen i Bul tror
jag). Utnyttjar varenda bidrag och "ulvar i fårakläder".
http://ca.biz.yahoo.com/ap/080801/biogen_elan_ahead_of_the_bell.html?.v=1
http://www.silobreaker.com/DocumentClusterReader.aspx?Item=16_886178581

 
Klockan den 1 augusti 2008 21:15 , Anonymous Anonym sa...

nanotechnology tagging system to help solve gun crime

Vänligen sprid på kriminella bloggar och portaler så brott minskas
kanske få ner bankråd - 15-åring i malmö som rånade 2-3
sen då "white collar worker" (kreditkort inte intresse av å sprida rånade pga sälja sina kort, behålla kunder = lätt hackare och datavetare att tjäna storkovan)

http://www.physorg.com/news136808322.html

 
Klockan den 1 augusti 2008 21:55 , Anonymous Anonym sa...

Outsorcing= skitstövlarna, inkompetenta "apspelet" ska väck (HD dom).
Dom som inte kan hantera teknik "sätta teknik i apors eller omogna icke allsidigt och kompetenta enligt sitt områdes händer"

 
Klockan den 3 augusti 2008 21:06 , Anonymous Anonym sa...

Overseas Construction Orders Exceed $30 Billion
Reported 8 hours ago by Maekyung

Posco CoYear-to-July construction orders from overseas markets have surpassed $30 billion -- the shortest period ever to post $30 billion construction orders. The Ministry of Land, Transport and Marine Affairs (MLTM) and International Contractors Association ...

 
Klockan den 9 augusti 2008 13:16 , Anonymous Liljeros sa...

Tråkigt att det blev som det blev. Nätet är ofta dumskallarnas sammansvärjning, kvällstidningarna framställs ibland som det intellektuella kapitalets högborg i jämförelse.

För att undvika denna typ av kommentardebaclet kan man låta granska all kommentarer innan publicering så som tex Peter Englund gör, och jag också för den delen. Då väljer man ut en partilinje och håller sig där. Inte kanske så korrekt enligt de bloggkulturella ramarna men nog så effektivt.

Ser framemot hemsidan och hoppas att man där kan diskutera lite kriminologiska spörsmål och samhälle i allmänhet som i alla fall jag är mycket intresserad av.


Må väl

eder tillgivne Liljeros

 
Klockan den 13 augusti 2008 13:01 , Blogger the örjan sa...

Va!?
Ska herrn sluta?
Det här är ju den enda blogg jag har bokmärkt!
Jag tror dej.
Jag tror att det är du som skriver.

 
Klockan den 14 augusti 2008 23:49 , Anonymous Anonym sa...

Nej nej nej nej!!!! Du måste fortsätta blogga! äntligen någon blogg som är värt och läsa!

 
Klockan den 20 augusti 2008 18:26 , Anonymous Anonym sa...

Du, det var Christer Pettersson som mördade Palme! Rent önsketänkande att det skulle vara någon/några annan/andra. Din senaste bok, som jag just läst, övertygarinte. En enkel rövarhistoria utan minsta substans.

 
Klockan den 8 september 2008 14:42 , Anonymous Erik Svensson sa...

Hej Leif!

Måste stämma in i kören av människor som beklagar att du lägger ner din blogg, det behövs en blogg som din. En blogg skriven av någon men en hel del bakom pannan, erfarenhet och udda kunskap kring stort och smått.
Om du, som det tyvärr verkar, inte ämnar återuppta ditt "bloggande" så hoppas jag på lite betraktelser och funderingar på en eventuellt kommande hemsida.

Mvh/Erik

 
Klockan den 9 september 2008 23:10 , Blogger primerman sa...

Bra gjort av dig. Självklart är "dom" bara ute efter att du ska fixa mer pengar till dom, tycker att du ska stå på dig som du alltid har gjort. Vi kommer att läsa dina böcker fast du inte har en blogg. Lycka till med alla dina framtida bestyr.

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida