den 28 juni 2008

Aftonbladet möter mig

På tisdag den 1 juli kommer jag officiellt att börja blogga. Jag ser fram emot att få många besökare till min blogg. Titta gärna på en intervju som Aftonbladet har gjort med mig genom att klicka här.

3 kommentarer:

Klockan den 4 juli 2008 10:30 , Blogger Johan Rydberg sa...

Hur planerad var hela ostdiskussionen? Eller gick du igång på alla cylindrar sådär bara?

 
Klockan den 4 juli 2008 11:43 , Blogger Thomas Tvivlaren sa...

Intressanta svar vad gällde Palmemordet och i synnerhet "styckmordsrättegången". Den senare har stört mig något enormt med tanke på hysterin som rådde på den tiden och som jag själv drogs med av pga okunskap, bristande livserfarenhet och relativ ungdom. Ett brutalt justititemord och en skam på många sätt med tanke på de djupt tragiska personliga konsekvenser det fått för läkarna.

 
Klockan den 8 juli 2008 14:48 , Anonymous Anonym sa...

Underbart att du börjat blogga!!!!!!!! Säjer aunten

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida